Håndtering av personopplysninger og cookies
GDPR

PERSONOPPLYSNINGSPOLICY

Disse personvernreglene gjelder umiddelbart for nye brukere, og fra 01. jan 2022 til eksisterende brukere.
Denne personvernpolitikken erstatter alle tidligere versjoner.

 

Vår personvern policy beskriver hvordan vi samler inn, bruker, lagrer, deler og beskytter dine personlige data. Politikken gjelder TK Bussreiser AS - Turbusser med miljøhensyn, Konkurranse dyktige priser, Flerspråkelige sjåfører, Lokalisert på Østlandet, med turbusser og www.tkbussreiser.no og alle relaterte tjenester og kommunikasjon.

 

Ved å godta disse personvernreglene godtar du at vi samler inn, bruker, deler og lagrer dine personlige data på den måten som er beskrevet i disse retningslinjene. I tilfelle endringer i personvernreglene blir denne siden oppdatert.

HVA ER GDPR?

GDPR står for "Generell databeskyttelses forskrift". Den EU-brede reguleringen trådde i kraft 25. mai 2018 og erstatter gjeldende personopplysningsloven (PUL).

 

GDPR og PUL er like på mange måter, men det er noen viktige forskjeller. Den største og viktigste forskjellen er at du som bruker av ulike tjenester vil ha større kontroll over dine personlige data.

HVEM KONTROLLERER MINE DATA?

Det norske selskapet TK Bussreiser AS (992 180 919, "www.tkbussreiser.no", Østre Aker vei , 0184 Oslo) er data ansvarlig for personopplysningene du sender til oss og er ansvarlig for at behandlingen av personopplysninger er i samsvar med gjeldende lovgivning om databeskyttelse (GDPR).

 

HVILKEN TYPE PERSONOPPLYSNINGER SAMLER TK Bussreiser.no INN OG HVORDAN BRUKER OG BEHANDLER TK Bussreiser.no MINE PERSONLIGE DATA?

TK Bussreiser AS samler inn personopplysninger som du sender oss, f.eks. når du bestiller, kontakter kundeservice eller inngår konkurranser. Personopplysningene du sender oss kan inneholde kontaktinformasjon, person nummer og betalings detaljer. Nedenfor finner du mer grundig informasjon om hvordan vi håndterer dine personlige data.

 

ORDRE/INNKJØP

Personlige data behandles for å:

  • Levere et produkt du har bestilt, inkludert leverings varsling og kontakt angående levering.

  • Kunne bekrefte identitet og alder.

  • Behandle betalinger, inkludert analyser av hvilke betalingsmåter som skal tilbys.   

  • Håndter klage- og garanti utfordringer.

PERSONLIG DATA

  • Navn     

  • Kontaktinformasjon, f.eks. adresse, e-post, telefonnummer.

  • Betalingsinformasjon, f.eks. transaksjons referanse, transaksjons dato.      

  • Betalings historikk.   

  • Bestillingsinformasjon, f.eks. artikkel nummer eller alternativ leveringsadresse.

KUNDESERVICE UTFORDRINGER

  • Kunne identifisere og kommunisere med kunden, og svare på henvendelser sendt til kundeservice via telefon eller via digitale kanaler, inkludert sosiale medier.     

  • Undersøke klager og støtte saker, inkludert teknisk støtte.  

  • Navn.  

  • Kontaktinformasjon, f.eks. adresse, e-post, telefonnummer.     

  • Din korrespondanse.  

  • Informasjon om kjøpsdato, kjøps sted eller produkt feil/klager.

  • Tekniske detaljer for utstyret ditt kreves for støtte saker.     

  • Personnummer.

KRIMINELLE HANDLINGER

Personlige data behandles for å:

  • Undersøke eller forebygge svindel eller andre forbrytelser.   

  • Forhindre spam, trakassering, forsøk på ulovlige kjøp eller andre forbudte handlinger.

  • Beskytte og forbedre vårt IT-miljø mot angrep og innbrudd.

 

Behandlet personopplysninger er:     

  • Innkjøp og bruker generert data, f.eks. klikke og besøker-historie.

  • Personnummer.   

  • Tekniske data relatert til enheter som brukes og innstillinger, f.eks. språkinnstillinger, IP-adresse, nettleser innstillinger, tidssone, operativsystem, skjermoppløsning og plattform.  

  • Informasjon om hvordan våre digitale tjenester brukes.

HVEM HAR TILGANG TIL MINE PERSONLIGE DATA?

TK Bussreiser AS garanterer at det aldri vil bli videresendt din personlig informasjon eller e-postadresse til en tredjepart, unntatt der det foreligger spesielle grunner. Personlige data kan overføres til TK Bussreiser AS sine partnere med det formål å markedsføre, distribuere, transportere, betalingsløsninger eller IT-tjenester. I slike tilfeller skal partnerne behandle dataene som uavhengige personopplysnings-personer i samsvar med deres eget personvern policy og behandlings instrukser.

HVORDAN LAGRER DU MINE PERSONLIGE DATA?

Behandlingen oppfyller lovkrav, noe som betyr at personopplysninger ikke beholdes lenger enn nødvendig for behandling. I praksis betyr dette at informasjon blir fjernet når den ikke lenger er relevant eller nødvendig for analyser eller direkte markedsføring eller formålene det ble samlet inn for. All håndtering av personopplysninger vil imidlertid være underlagt et høyt sikkerhetsnivå og konfidensialitet.

MINE RETTIGHETER

Retting:

Du har alltid rett til å kreve at dine personlige data blir korrigert dersom det er feil. Innenfor rammen av det oppgitte formål har du også rett til å supplere eventuelle uriktige personopplysninger.

** Vær oppmerksom på at hvis du vil rette opp alle personopplysningene vi har om deg, trenger vi et bilde-ID (kopi av førerkort/pass), for å bevise din identitet.

Begrensning og sletting:

Du har rett til å kreve at person-opplysningene vi behandler, slettes hvis informasjonen ikke lenger er nødvendig for det formål det ble samlet inn eller behandlet. Du har også rett til å begrense eller slette personlige data hvis du mener at dataene har blitt behandlet ulovlig. Vær oppmerksom på at vi ikke kan slette dine personopplysninger hvis det er andre juridiske grunner for behandling.

** Vær oppmerksom på at hvis du vil begrense eller slette alle personopplysningene vi har om deg, trenger vi et bilde-ID (kopi av førerkort/pass), for å bevise identiteten din.

Blog-headers-9-1024x574.png
IMG-20211104-WA0002.jpg